gin mg

MG
GIN

RECETA ORIGINAL 1940

Al meer dan 5 generaties lang respecteert de Giro familie het originele recept van MG GIN. Dit recept is geïnspireerd op de essentie van gin, namelijk de jeneverbes. De handgeplukte jeneverbessen zijn afkomstig van hun eigen (200 hectare grote) landerijen aan de voet van de Pyreneeën, ten noorden van Zaragoza.

 

100% eigen jeneverbes productie.

Een perfecte “poor gin” voor cocktailbars.

Premium look & feel.

ONZE VARIËTEITEN

mg london dry gin

LONDON DRY GIN

De eerste Spaanse gin op de markt, die volgens de London Dry methode wordt gemaakt en gebaseerd is op een recept van 1940. Crafted in Barcelona. Het unieke aan deze gin is dat bij de productie zelfgeteelde jeneverbessen van het familielandgoed te Zaragoza, Spanje worden gebruikt.

mg pink gin

PINK GIN

Gemaakt volgens de distilled methode. De London Dry Gin wordt gebruikt als basis om dan op natuurlijke wijze de aardbeien hierin de macereren. Handgevulde copper pot te Barcelona. Gebruik van zelfgeteelde jeneverbessen, aan de voet van de Pyreneeën.

botica small batch

BOTICA
SMALL
BATCH

GEDISTILLEERD IN BARCELONA

Botica’s koperen 200L distilleerketel werd in maart 2018 voor de eerste keer opgewarmd en werd onmiddellijk een groot internationaal succes. Botica Gin wordt gemaakt in kleine genummerde loten (small batch) en maakt uitsluitend gebruik van de beste botanische kruiden. Jeneverbos, hop, kardemon en koriander vormen de basis van elke Botica gin.

 

Small batch.

Crafted in Barcelona.

Gebruik van de beste botanische kruiden.

ONZE VARIËTEITEN

botica london dry gin

LONDON DRY GIN

Deze klassieke gin wordt maar liefst 3 keer gedistilleerd op basis van jeneverbes, koriander, engelwortel en hopbloem. Diep, droog en robuust, met een complexe en aangename balans van botanische smaken. Op zijn best met een neutrale premium tonic of tribute tonic en een zeste van citroen.

botica pink distilled gin

PINK GIN

Geïnspireerd door de mix van een origineel Belgisch familierecept en zonovergoten aardbeien en frambozen uit Spanje. Een zeer unieke gin met een zoetere toets. Wordt het best geserveerd met een neutrale premium tonic en een partje aardbei of een framboos.

botica orang distilled gin

ORANGE GIN

Geïnspireerd door de mix van een origineel Belgisch familierecept en de befaamde zonovergoten sinaasappelen van Valencia. Een zeer unieke gin met een bitterzoete toets. Wordt het best geserveerd met een neutrale premium tonic en een zeste van sinaasappel.

botica low alcohol gin

LOW ALCOHOL GIN

Deze klasieke gin wordt maar liefst 3 keer gedistilleerd van jeneverbes, koriander, engelwortel en hopbloem. Diep, licht en laag in alcohol met een complexe en aangename balans van botanische smaken. Best met een kruidige tonic of tribute tonic en enkele jeneverbessen.

botica low alcohol pink gin

LOW ALCOHOL PINK GIN

Geïnspireerd door de mix van een origineel Belgisch familierecept en zonovergoten aardbeien en frambozen uit Spanje. Een zeer unieke lage alcohol gin met een zoetere toets. Wordt het best geserveerd met een neutrale premium tonic en een aardbei of framboos.

botica low alcohol orange gin

LOW ALCOHOL ORANGE GIN

Geïnspireerd door de mix van een origineel Belgisch familierecept en de befaamde zonovergoten sinaasappelen van Valencia. Een zeer unieke lage alcohol gin met een bitterzoete toets. Best geserveerd met een neutrale premium tonic en een zeste van sinaasappel.

le tribute

LE
TRIBUTE

OLD BUT NEW

Liquid Experience Tribute of afgekort « Le Tribute » brengt eerbetoon aan pioniers, processen en hun erfgoed. Het design en de kwaliteit maken van « Le Tribute » een eigentijds uniek premium merk, vol ziel en karakter. We starten het verhaal vanuit een diep respect voor traditioneel distilleren (OLD) maar ook vanuit innovatie (NEW).

 

Traditie en innovatie.

Le Tribute Gin & Le Tribute Tonic.

Échte premium gin.

ONZE VARIËTEITEN

le tribute tonic water

TONIC WATER

Gemaakt met 100% natuurlijke kinine uit Loja, Ecuador. Bevat een limoengrasdistillaat die deze tonic een verfrissende smaak geeft en de bitterheid balanceert en zachter maakt.

le tribute ginger ale

GINGER ALE

Voor het maken van deze non-alcoholische ginger ale, maken we gebruik van een specifieke methode waarbij de gember wordt gekookt. Hierdoor veranderen de gembermolecules in zingerones, die op hun beurt voor een mooi evenwicht tussen zoet- en frisheid zorgen.

le tribute ginger beer

GINGER BEER

De perfecte balans tussen frisheid en pittigheid. Intense smaak van natuurlijke gember, verfrissend met een goed geïntegreerde pikante smaak. Gemaakt van gember afkomstig uit India en citruswater. De pittigste op de markt. Non-Alcoholisch.

le tribute gin

GIN

Handgeplukte jeneverbessen, afkomstig van de familieplantage. Limoengras in het puurste water gedistilleerd en een bijkomend distillaat van maar liefst 10 verschillende citrusvruchten maken van deze top gin een zéér verfrissende ervaring.

le tribute mini gin

GIN MINI

Handgeplukte jeneverbessen, afkomstig van de familieplantage. Limoengras in het puurste water gedistilleerd en een bijkomend distillaat van maar liefst 10 verschillende citrusvruchten maken van deze top gin een zéér verfrissende ervaring.

le tribute gin 70

GIN 70

Handgemaakte draagkist, met 6 tonics & 70CL Gin. Handgeplukte jeneverbessen, afkomstig van de familieplantage. Limoengras in het puurste water gedistilleerd en een bijkomend distillaat van maar liefst 10 verschillende citrusvruchten maken deze gin uitzonderlijk.

le tribute mezcal

MEZCAL

Puro Corazón. Gemaakt van 100% Mature Cenizo Silvestre Agave. De agave wordt gesneden op 1,5cm “jima” waar anderen nog een deel van het blad eraan laten. Een zéér zachte, sterk gerookte “puur hart” handgemaakte TOP Mezcal.

santisima trinidad

SANTISIMA
TRINIDAD

REPUBLICA DE CUBA

Santísima Trinidad is het werk van artisanale rum meesters uit de prachtige stad Trinidad. Deze stad, helemaal ten zuiden van Cuba werd opgericht in 1514 en behoort tot de best bewaarde steden van heel Amerika en het Unesco patrimonium. Santísima Trinidad is het eerste nieuwe Cubaans rum merk dat sedert lange tijd op de markt wordt gebracht. Om het Cubaans plaatje compleet te maken wordt Santísima Trinidad gebotteld in een zéér kenmerkende fles, geïnspireerd op de typische en wereldvermaarde Cubaanse sigaar.

 

100% Cubaanse rum.

Uitzonderlijke kwaliteit.

Gebotteld in een zéér kenmerkende fles.

ONZE VARIËTEITEN

santisima trinidad 3 years

3 AÑOS

Een traditionele Cubaanse rum, gedistilleerd in de prachtige koloniale stad Trinidad in het zuiden van de Parel van de Antillen. 3 jaar gerijpt op Amerikaanse eiken vaten. Intense en complexe aroma’s van vanille, cederhout en cacao. Perfect in een mix met verschillende frisdranken.

santisima trinidad 7 years

7 AÑOS

Een toegankelijke en licht zoete Cubaanse rum. Artisanaal gemaakte rum met een licht roodbruine kleur. In de neus een voortreffelijk boeket met intense en complexe noties van cacao, vanille, cederhout en zoete tabak. Dé ideale partner om te mixen met verschillende frisdranken. Ook ideaal om puur te drinken!

santisima trinidad 15 years

15 AÑOS

Een traditionele Cubaanse rum, gedistilleerd in de prachtige koloniale stad Trinidad in het zuiden van de Parel van de Antillen. 15 jaar gerijpt in witte Amerikaanse eiken vaten, gebruik makend van het solera-systeem. Toetsen van veroudering, vanille, hints van gekarameliseerd geroosterd fruit, gedroogde vruchten zoals pruim en rozijnen, met een lichtzoete geur. Puur of on the rocks.

lim

LIM

PRODUCTO D’ ITALIA ESPAÑA

Dit jong merk van Limoncello is geboren in Spanje. Ja, inderdaad je leest het goed. Spanje en niet Italië. LIM werd het eerst gemacereerd in pure graanalcohol in 2017 omdat de eigenaar Juan Campeny er namelijk van overtuigd was dat citroenen en sinaasappelen uit respectievelijk Sevilla en Valencia betere limoncello konden maken dan de Italiaanse.

 

Mooie artisanale fles.

Ideale zomer mix.

100% gecultiveerd en gedistilleerd in Spanje.

ONZE VARIËTEITEN

varieties background

LIMONCELLO

Artisanaal gemaakte Limoncello. De schillen van onbespoten en ecologisch gecultiveerde citroenen uit Sevilla werden zorgvuldig met de hand geschild en gedurende 30 dagen gemacereerd. Sterk gekoeld consumeren na een verblijf van enkele uren in het vriesvak.

lim narancello

NARANCELLO

Artisanaal gemaakte Narancello. De schillen van onbespoten en ecologisch gecultiveerde sinaasappelen uit Valencia werden zorgvuldig met de hand geschild en gedurende 30 dagen gemacereerd. Sterk gekoeld consumeren na een verblijf van enkele uren in het vriesvak.

lim mandarincello

MANDARINCELLO

Artisanaal gemaakte Mandarincello. De schillen van onbespoten en ecologisch gecultiveerde mandarijnen uit Valencia werden zorgvuldig met de hand geschild en gedurende 30 dagen gemacereerd. Sterk gekoeld consumeren na een verblijf van enkele uren in het vriesvak.